Ειδήσεις

Μεϊμαράκης: "Οι πολίτες θα διώξουν το ψέμα και τους δήθεν"

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής, σήμερα δε μιλάνε οι πολιτικοί, αλλά οι πολίτες με την ψήφο τους. Με την ψήφο τους θέλουν να διώξουν τους δήθεν και να φέρουν τους αυθεντικούς», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί στο 1ο Γενικό Λύκειο στο Μαρούσι, συνοδευόμενος από το δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε αναφορά στην οικογένεια, και ιδιαιτέρως στη γυναίκα, τη μητέρα, την αγρότισσα, την εργαζόμενη, την άνεργη, ενώ ευχήθηκε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες.  

Η ακριβής δήλωση του προέδρου της Ν.Δ. έχει ως εξής:

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής. Δεν μιλάνε οι πολίτικοι αλλά οι πολίτες, που με την ψήφο τους πιστεύω ότι θέλουν να διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια και τους δήθεν. Θέλουν με την ψήφο τους να φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς για να μπορέσουν να φέρουν ένα καλύτερο αύριο για όλους του Έλληνες, γιατί ανεξαρτήτως του τι θα ψηφίσουν εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε την εμπιστοσύνη όλων.

Ένα καλύτερο αύριο για όλη την οικογένεια και κυρίως για εκείνη που είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας, τη γυναίκα, τη μητέρα, τη γιαγιά, την αγρότισσα, την εργαζόμενη, την άνεργη. Θεωρώ λοιπόν ότι απόψε το βράδυ όλοι οι Έλληνες θα γιορτάσουμε τη νέα Ελλάδα που ξημερώνει τη Δευτέρα, με χαμόγελο στα χείλη όλων».

Σχόλια