Ειδήσεις

Καμμένος από Κρήτη: "Το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση"

Στο 72ο εκλογικό τμήμα Λαρανίου του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου άσκησε, λίγο μετά τις 9:20, το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε σε δηλώσεις του μετά την ψηφοφορία ότι «η εκλογική μάχη είναι δίλημμα ανάμεσα σε μια ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή μια ψήφο ασυλίας στο χθες», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση».

Τέλος σημείωσε πως «ο μεγαλύτερος εχθρός παραμένει η διαφθορά», ενώ απηύθυνε «μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας του ελληνικού λαού».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καμμένου:

«Οι σημερινές εκλογές έχουν ένα μήνυμα το οποίο ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει να στείλει: αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή αν θα δώσει ψήφο ασυλίας στο χθες.

Εδώ, από τη Λεβεντογέννα Κρήτη, από την πατρίδα του Ελευθερίου Βενιζέλου, που δίδαξε Δημοκρατία, από την ελληνική περιφέρεια, θέλω να στείλω ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας του ελληνικού λαού. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι η διχόνοια, αλλά και ο μεγαλύτερος εχθρός μας στην εικόνα της χώρας προς τα έξω είναι η διαφθορά.

Ο ελληνικός λαός ασκεί σήμερα το συνταγματικό του δικαίωμα. Ελπίζω οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήρεμο κλίμα και είμαι βέβαιος ότι το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους όσοι εμπλέκονται στη σημερινή εκλογική διαδικασία, στους δικαστικούς αντιπροσώπους, στις εφορευτικές επιτροπές, στους εκπροσώπους των κομμάτων, στους δημοσιογράφους και στους τεχνικούς».

Σχόλια