default-image

Θέλει να αναστρέψει το κλίμα ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Θέλει να αναστρέψει το κλίμα ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πίκρα για τα άσχημα αποτελέσματα είναι δεδομένη. Η υπομονή είναι (ακόμα) λιγότερη. Η πίστη όμως ότι ο Παναθηναϊκός προλαβαίνει -και μπορεί- ν’ αντιστρέψει την κατάσταση είναι δεδομένη στους «πράσινους».

Και η αλήθεια είναι ότι οι προϋποθέσεις για να χτίσουν μια αντεπίθεση και να βρουν σταδιακά την ηρεμία τους μόνο άσχημες δεν είναι. Καταρχάς ο κόσμος -παρά τη στενοχώρια του- δεν απογοητεύεται. Όπως ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή της η «Θύρα 13», η ομάδα θα κρίνεται κάθε βδομάδα, ωστόσο κανείς δεν είναι διατεθειμένος να καταστρέψει τη χρονιά από τον Σεπτέμβρη.

Πέραν όμως του ενωτικού μηνύματος που έστειλαν οι οπαδοί, το «τριφύλλι» έχει ευνοϊκό έδαφος και σε αγωνιστικό επίπεδο. Διότι έχει φτάσει επιτέλους η ώρα του Μάικλ Εσιέν. Ο Αφρικανός έχει ανεβάσει ρυθμούς, αναμένεται να ντεμπουτάρει (έστω και ως αλλαγή) στο επόμενο ματς και σταδιακά ν’ αναλάβει το ρόλο του ηγέτη.

Παράλληλα, ο Καλτσάς δείχνει έτοιμος να δικαιολογήσει τις προσδοκίες που υπάρχουν από ‘κείνον (κερδίζοντας πλέον θέση στην ενδεκάδα), ενώ και ο Αμπέντ επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς. Κι όλα αυτά ενώ ακολουθούν δυο παιχνίδια -με Λεβαδειακό και Πλατανιά στη Λεωφόρο- που δεν ενδείκνυνται μονάχα για βαθμολογική ανάκαμψη. Αλλά και για ν’ αρχίσει η ομάδα (παίζοντας καλό ποδόσφαιρο) να φτιάχνει σιγά-σιγά το κέφι το δικό της, αλλά και του κόσμου της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News