default-image

Μάθετε πρώτοι το αποτέλεσμα της κάλπης στο ekloges.neakriti.gr

Μάθετε πρώτοι το αποτέλεσμα της κάλπης στο ekloges.neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το portal neakriti.gr, εκτός από τη συνεχή, έγκυρη και έγκαιρη κάλυψη και αναμετάδοση της εκλογικής διαδικασίας της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, της ανακοίνωσης των exit pols, των νέων, των δηλώσεων των πολιτικών προσώπων και φυσικά εξασφαλίζοντας τη συνεχή ενημέρωσή σας όσον αφορά τα αποτελέσματα της κάλπης, πρώτα από όλους, αυτήν τη φορά έρχεται να προσφέρει κάτι το ξεχωριστό στους επισκέπτες του. Ένα πολύτιμο και αρκετά χρηστικό εργαλείο, το οποίο χρησιμοποιώντας το ο καθένας μπορεί όχι μόνο να παρακολουθήσει αναλυτικά τα ποσοστά και τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά και να κάνει τις εκτιμήσεις του.

Πρόκειται για το ειδικό site αφιερωμένο στις εκλογές: www.ekloges.neakriti.gr. Το βράδυ των εκλογών μπείτε, λοιπόν, στο site www.ekloges.neakriti.gr. και μάθετε πρώτοι έγκυρα το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας από τον υπολογιστή σας μέσα από 1.400 εκλογικούς χάρτες, αναλυτικούς πίνακες και ευρετήρια.

Για το ποιοι υποψήφιοι εκλέγονται σε κάθε περιφέρεια, αλλά και πώς κατανέμονται οι έδρες των κομμάτων ανά περιφέρεια, με όλα τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Στο site επίσης θα βρείτε ένα λεπτομερέστατο Ιστορικό Εκλογών από το 2007, για να θυμηθείτε και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα.

Το neakriti.gr έχει δημιουργήσει μια παράδοση στις εκλογικές αναμετρήσεις, με μια εντελώς δική του πλατφόρμα, που κάνει χρήση τεχνολογιών αιχμής και δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να ενημερωθούν σε πραγματικό χρόνο για τα εκλογικά αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, ήταν μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες εκλογικών αποτελεσμάτων σε όλες τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_ctewek5r/

Πώς χρησιμοποιείται

Μπαίνοντας κανείς στο ειδικά αφιερωμένο στις εθνικές εκλογές site ekloges.neakriti.gr., αρχικά θα δει μπροστά του όλο το χάρτη της Ελλάδας και τα στοιχεία αναφορικά με το ποιο κόμμα προηγείται σύμφωνα με το ποσοστό της ενσωμάτωσης εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Επίσης, θα έχει στη διάθεσή του τη δυνατότητα να δει αναλυτικότατα τα ποσοστά και τα αποτελέσματα για κάθε εκλογική περιφέρεια ξεχωριστά, για το ψηφοδέλτιο επικράτειας και την κατανομή των εδρών.

Αν τώρα κανείς θέλει να εντρυφήσει σε πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα ανά δήμο ή ανά δημοτική ενότητα, καθώς και για τους σταυρούς των υποψηφίων, δεν έχει παρά να κλικάρει πάνω στο χάρτη την περιοχή για την οποία θέλει να ενημερωθεί και θα λύσει κάθε του απορία εύκολα, γρήγορα, αλλά κυρίως έγκυρα.

Στα στοιχεία θα αναφέρονται επίσης οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι σε κάθε εκλογικό τμήμα ξεχωριστά, πόσοι προσήλθαν τελικά στις κάλπες, όπως επίσης πόσα έγκυρα, λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια καταγράφηκαν, αλλά και το ποσοστό αποχής.

Ο διαδραστικός χάρτης του ekloges.neakriti.gr έχει δομηθεί σε πολλαπλά επίπεδα: ένα είναι αυτό της επικράτειας, το δεύτερο είναι οι νομοί (περιφερειακές ενότητες), το τρίτο οι δήμοι και το τέταρτο οι επιμέρους δημοτικές ενότητες. Για κάθε επίπεδο υπάρχουν ξεχωριστά αποτελέσματα, προσβάσιμα απλώς περνώντας το δείκτη του mouse πάνω από την περιοχή που σας ενδιαφέρει!

Πρόκειται για ένα site το οποίο εγγυάται να έχει πολύ γρήγορα όλα τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών σε πραγματικό χρόνο. Με το κύρος της "ΚΡΗΤΗ TV", της εφημερίδας "Νέα Κρήτη" και του portal neakriti.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News