default-image

Δ. Κουτσούμπας: "Να ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής"

Ελλάδα
Δ. Κουτσούμπας: "Να ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να βάλουν το λιθαράκι τους στο δρόμο της ανατροπής κάλεσε τους ψηφοφόρους ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στην Πάτρα.

Η ψήφος στα άλλα κόμματα, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, είναι νέο εμπόδιο σε οποιαδήποτε ελπίδα για τον τόπο, ενώ πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι λιγότερο υπεύθυνος από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ για τους νόμους περικοπής κοινωνικών δικαιωμάτων.

Σχετικά με την επόμενη ημέρα, ο επικεφαλής του ΚΚΕ εκτίμησε ότι θα υπάρξει άμεσα κυβέρνηση, προκειμένου να εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο, με τα μέτρα φωτιά.

«Θα υπάρξει, είτε αυτή είναι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το ΠΟΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝ.ΕΛ., αν μπουν στη Βουλή, είτε αυτή είναι μία κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού τώρα ή ακόμα και αργότερα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Κουτσούμπας υπερθεμάτισε ότι «κανένας εργαζόμενος, άνεργος, κανένας νέος, δεν πρέπει να ξεγελαστεί από την κούφια αντιμνημονιακή ρητορεία της Χρυσής Αυγής, πίσω από την οποία κρύβεται η στήριξη της στο καπιταλιστικό σύστημα και μάλιστα στην πιο αποκρουστική του μορφή».

Το δίλλημα των εκλογών, συνέχισε, δεν είναι ποιος θα στείλει το λογαριασμό στο λαό, ποιος θα τον υπογράφει, ο Τσίπρας ή ο Μεϊμαράκης, αλλά πως θα αντιπαλέψουμε αυτό το μνημόνιο και ένα προς ένα τα μέτρα που προβλέπει.

Πώς θα ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής για να απαλλαγούμε οριστικά από τα μνημόνια και το σύστημα που τα επιβάλλει, κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News