default-image

Ο Γ.Παπανδρέου και... το λάθος αυτοκίνητο

Περίεργα
Ο Γ.Παπανδρέου και... το λάθος αυτοκίνητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοιάζει απίστευτο αλλά... η πηγή μας (και είναι αξιόπιστη πηγή!) ορκίζεται ότι είναι αλήθεια και ότι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες και μάλιστα... υπάρχει και η μαρτυρία ενός εκ των συμμετεχόντων!

Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές μέρες στο Ηράκλειο. Ο Γιώργος Παπανδρέου (ο γνωστός) είχε έλθει για δύο ημέρες στην πόλη και έμεινε σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο. Κάτω από το ξενοδοχείο είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του Ηρακλειώτης για λίγη ώρα, προκειμένου να πάει στο περίπτερο να πάρει κάτι.  Μάλιστα άφησε ανοιχτό το αυτοκίνητο!

Ο πρώην πρωθυπουργός, βγήκε ακριβώς εκείνη τη στιγμή από το ξενοδοχείο και κοίταξε γύρω, αναζτητώντας το αυτοκίνητο με την προσωπική του ασφάλεια, που θα ερχόταν να τον παραλάβει. Βλέποντας το αυτοκίνητο παρκαρισμένο και ανοιχτό, άνοιξε την πίσω πόρτα, μπήκε και... κάθισε σαν κύριος!

Ο Ηρακλειώτης επέστρεψε σε λίγα δευτερόλεπτα και μπήκε στο αυτοκίνητο δίχως να κοιτάξει πρώτα... και βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον ΓΑΠ!  "εεεεε, κύριε πρόεδρε, νομίζω ότι κάνατε κάποιο λάθος", είπε στον εξίσου εμβρόνητο ΓΑΠ, ο οποίος αφού ζήτησε συγγνώμη, βγήκε από το αυτοκίνητο!

Ναι, μα το Θεό, έτσι έγινε!  Τα σχολια δικά σας!

Γ.Ψ.    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News