Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: "Δε θα υφαρπάξουν την ψήφο του λαού"

Ο ελληνικός λαός «δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου», αλλά θυμάται «την καταστροφή του success story με τις πετσοκομμένες συντάξεις, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τις ομαδικές απολύσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τους μισθούς και τις συντάξεις το Γραφείο Τύπου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ηρακλείου για το «μαζικό και με παλμό, δυναμικό» "παρών" του στη χθεσινή ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναλυτικότερα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, «κάποιοι νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου και λησμόνησε τα έργα και ημέρες τους. Είναι απύθμενο πολιτικό θράσος εκείνοι που πετσόκοψαν το 40% των συντάξεων, συμφώνησαν στην κατάργηση του ΕΚΑΣ, περιέκοψαν μισθούς και κοινωνικές παροχές, ονόμασαν μεταρρυθμίσεις τις απολύσεις, την εφεδρεία, τις ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, που θεωρούν άχρηστους τους δημοσίους υπαλλήλους και βάφτισαν την καταστροφή success story να μας εγκαλούν σήμερα.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. έδωσε τη σκληρή μάχη της διαπραγμάτευσης για να περισώσει ό,τι δεν είχαν εκχωρήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Διασώθηκαν οι κύριες συντάξεις και οι επικουρικές, το ΕΚΑΣ και στις 21 Σεπτέμβρη με τη δύναμη του λαού θα συνεχίσουμε τον αγώνα για κοινωνική ευημερία, για ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, για μεταρρυθμίσεις και τομές σε όφελος των αναγκών των πολλών και όχι των λίγων, για μια Ελλάδα που θα μετέχει στην Ευρώπη ως ισότιμο μέλος και όχι ως φτωχός συγγενής.

Με ψέματα και παραπληροφόρηση δε θα υφαρπάξουν την ψήφο του λαού μας. Η αγωνία τους για τη νέα μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται πια, ούτε πίσω από τις διάφορες δημοσκοπήσεις ούτε πίσω από τις άδειες πλατείες και τις σκοτεινές αίθουσες όπου εκφωνούν τα ψεύδη και τις ανακρίβειες για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία. Μόνος φόβος η επιστροφή τους. Η Ελλάδα όμως δε θα γυρίσει πίσω.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες, τους Κρητικούς που συνέρρευσαν μαζικά με παλμό και ενθουσιασμό στη χθεσινή ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, σε μια γιορτή της δημοκρατίας και της ελπίδας στέλνοντας μήνυμα καθαρής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ αυτή την Κυριακή.

Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Κερδίζουμε το αύριο», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Σχόλια