Ειδήσεις

Καλαντζάκης: "Ο Τσίπρας γύρισε την πλάτη στην Ιεράπετρα"

«Ο κ. Τσίπρας, αφού αντίκρισε μόνο τον παράδεισο, αδιαφόρησε για την κόλαση που καθημερινά αντικρίζουν οι πολίτες της Ιεράπετρας με το διαλυμένο νοσοκομείο, τις κλειστές υπηρεσίες, το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο και τη σωρεία προβλημάτων που καθημερινά η τοπική κοινωνία μοχθεί για να αντιμετωπίσει», δηλώνει ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσιος Καλαντζάκης, τονίζοντας την «αδιαφορία», όπως χαρακτηριστικά λέει, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα της πόλης κατά την επίσκεψή του στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Παρόλο που η Ιεράπετρα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές έδωσε ένα μεγάλο ποσοστό στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει ο κ. Καλαντζάκης στις δηλώσεις του, «εκλέγοντας μάλιστα και βουλευτή από το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας το ξέχασε το συντομότερο δυνατό, γυρνώντας κυριολεκτικά την πλάτη σε έναν τόπο που τον εμπιστεύτηκε. Δε χρειάζονται, νομίζω, ιδιαίτερα λόγια για να σχολιάσει κάνεις τη συγκεκριμένη στάση. Είναι για άλλη μια φορά φανερό πως κάποιοι - που μάλιστα λίγο πριν ήταν σε υψηλά ιστάμενες θέσεις ευαγγελιζόμενοι την ελπίδα - επιλέγουν ακόμα και σήμερα να θεωρούν την Ιεράπετρα και άλλες πόλεις και περιοχές του νομού Λασιθίου απούσες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας ο δήμαρχος Ιεράπετρας υποστήριξε πως «δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας έφυγε από το νομό μας έχοντας μια παραπλανητική εικόνα γι' αυτόν, αφού αντίκρισε μόνο τον παράδεισο, όπως ο ίδιος τον αποκάλεσε, αδιαφορώντας για την κόλαση που καθημερινά αντικρίζουν οι πολίτες της Ιεράπετρας με το διαλυμένο νοσοκομείο, τις κλειστές υπηρεσίες, το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο και τη σωρεία προβλημάτων που καθημερινά η τοπική κοινωνία μοχθεί για να αντιμετωπίσει».

Σχόλια