Ειδήσεις

Τρίωρη στάση εργασίας εργαζομένων στους ΟΤΑ Ηρακλείου

Ξεκινούν κινητοποιήσεις, με τρίωρη στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 12:00, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ του νομού Ηρακλείου με αφορμή την ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτη στο Δήμο Χερσονήσου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ηρακλείου, κατά τη συνεδρίαση της 14ης Σεπτεμβρίου 2015, ενόψει της αποσφράγισης των προσφορών για το διαγωνισμό της ανάθεσης της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτη εργολάβο στο Δήμο Χερσονήσου, αποφάσισε:

1) Να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, παρουσία μελών της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, την Πέμπτη 24/9/2015, στην αίθουσα "Α. Παπανδρέου" στη Λότζια του Δήμου Ηρακλείου και ώρα 11 π.μ., προκειμένου να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

2) Να προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας για τα μέλη του, την ημέρα αποσφράγισης των προσφορών, δηλαδή την Παρασκευή 25/9/2015 από 09:00-12:00.

3) Να πραγματοποιήσει εκδήλωση-συζήτηση με συμμετοχή των μελών της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και των εργαζομένων στους Δήμους του νομού, με θέμα τις δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημαρχείου Χερσονήσου, στις Γούρνες (πρώην αμερικάνικη Βάση Γουρνών) την Παρασκευή 25/9/2015 και ώρα 9:30 π.μ. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στους δημότες και τα αιρετά μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Σχόλια