Ειδήσεις

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το βράδυ των εκλογών

Χαλάει ο καιρός από την Κυριακή των εκλογών, με το φθινόπωρο να παίρνει τη σκυτάλη από το καλοκαίρι και μάλιστα με έντονα καιρικά φαινόμενα που θα κάνουν την εμφάνισή τους από τα βορειοδυτικά της χώρας, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Παρασκευή από την ΕΜΥ σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες, οι οποίες σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα προγνωστικά στοιχεία πιθανόν (με πιθανότητα μεγαλύτερη από 80%) να είναι καταιγίδες κατά τόπους έντονες και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Τη Δευτέρα (21-09-2015) σταδιακά θα επιδεινωθούν οι καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα με τα έντονα φαινόμενα να επηρεάζουν κυρίως τη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Την Τρίτη (22-09-2015) θα επικρατήσει πιθανή κακοκαιρία με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στο τέλος της ημέρας στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Σχόλια