default-image

"Η Χ.Α. είναι βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας μας"

Κρήτη
"Η Χ.Α. είναι βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«H αποκρουστική δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν έχει λάβει τη δημοσιότητα που θα έπρεπε. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τι ψηφίζουν. Μια εγκληματική οργάνωση και τον κ. Μιχαλολιάκο που ομολόγησε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία ενός ανθρώπου», υπογράμμισε σε συνέντευξή του σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής συνεχίζει να υπάρχει. Είναι μια βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας μας. Φοβάμαι το Μιθριδατισμό και τη μακαριότητα μιας κοινωνίας που αποδέχεται ως φυσιολογικό κάτι το οποίο είναι αποτρόπαιο και αποκρουστικό», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφορικά για την εκλογική αναμέτρηση της 20ής Σεπτεμβρίου ανέφερε πως «την Κυριακή θα δούμε ένα κλειστό ντέρμπι και το αποτέλεσμα θα κριθεί από τους αναποφάσιστους. Η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται συσπειρωμένη έχοντας καταφέρει να επαναπροσεγγίσει κοινωνικές ομάδες που δεν τη στήριξαν σε άλλες εκλογές».

Παράλληλα, έκανε έκκληση στους αναποφάσιστους «να αναλογιστούν ποιος μπορεί να διασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα της επόμενης ημέρας και την ανάκαμψη της οικονομίας», κάνοντας επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ώρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει το πρόγραμμα, είναι ακόμη ένα διχασμένο κόμμα και δεν έχει τη διαχειριστική επάρκεια για να το εφαρμόσει. Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που με κάνουν να πιστεύω ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές θα βρεθούμε ξανά στην ίδια κατάσταση που ήμασταν τον περασμένο Ιούλιο.

Έχοντας μάθει από τα λάθη μας, όποια συγκυβέρνηση προκύψει με κορμό τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να διέπεται από μια σφιχτή προγραμματική συμφωνία, να έχει σωστό συντονισμό και φυσικά θα πρέπει να στελεχωθεί από τους καλύτερους.

Θέλω να δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι από τη θέση της αντιπολίτευσης θα στηρίξει το πρόγραμμα που ψήφισε. Οι μεταμορφώσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αφήσει πολύ βαθιά τραύματα και ουλές», δήλωσε ολοκληρώνοντας ο κ. Μητσοτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News