default-image

Περιοδεύουν οι υποψήφιοι της ΛΑ.Ε. στο Ηράκλειο

Κρήτη
Περιοδεύουν οι υποψήφιοι της ΛΑ.Ε. στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας τους, οι υποψήφιοι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου Μιχάλης Κριτσωτάκης, Γιώργος Ματθαιάκης και Νίκος Παπανικάκης πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στα Ληνοπεράματα σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα στελέχη της ΛΑ.Ε. τόνισαν πως «με το τρίτο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ η ΔΕΗ πουλιέται και διαλύεται αφού με τα όσα συμφώνησε και ψήφισε το νέο μνημονιακό μπλοκ (ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι) η Επιχείρηση δέχεται ένα βαρύτατο πλήγμα και η ΔΕΗ χάνει άμεσα, αυθαίρετα και πραξικοπηματικά, με τη λογική του "αποφασίζουμε και διατάσσουμε" το 25% των πελατών της στη λιανική και τουλάχιστον το 50% μέχρι το 2020 ενώ ταυτόχρονα υποχρεώνεται από τον Οκτώβρη κιόλας να πουλά στους ιδιώτες ένα μεγάλο μέρος από τη φθηνή ηλεκτρική παραγωγή της.

Σε ό,τι αφορά στον ΑΔΜΗΕ το μνημόνιο ξεκάθαρα μιλά για την ιδιωτικοποίησή του και η κυβέρνηση έτσι και αλλιώς συμφώνησε στην εκχώρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του».

Τα μέλη του κλιμακίου της ΛΑ.Ε. κάλεσαν τους εργαζόμενους να στηρίξουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου ώστε «να υπάρχει στη Βουλή μια ισχυρή αντιμνημονιακή δύναμη που θα σταθεί εμπόδιο στις πολιτικές ξεπουλήματος και λεηλασίας».

Επίσης, σήμερα, κλιμάκια της ΛΑ.Ε. Ηρακλείου πραγματοποιούν επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες μεταφέροντας «το μήνυμα ενός προοδευτικού αντιμνημονιακού μετώπου που θα παλέψει για την ακύρωση των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και τη μέχρι τέλους υπεράσπιση του "όχι" του ελληνικού λαού».

Χθες Πέμπτη, κλιμάκιο της ΛΑ.Ε. Ηρακλείου μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Στέφανο Λιβέρη, Γιώργο Ματθαιάκη και Μιχάλη Κριτσωτάκη πραγματοποίησαν επίσκεψη σε Γέργερη, Ζαρό, Πρινιά και Αγία Βαρβάρα.

Κύριο θέμα της συζήτησης των μελών της Λαϊκής Ενότητας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τους πολίτες της περιοχής, αποτέλεσαν «τα βαριά μέτρα του τρίτου Μνημονίου καθώς και οι επιπτώσεις τους στον αγροτικό κόσμο, αφού με την αύξηση της φορολογίας των αγροτών, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κατάργηση του αφορολόγητου στο πετρέλαιο κίνησης θα δοθεί η χαριστική βολή στον πρωτογενή τομέα, και τους φορείς του».

Ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας τονίζοντας πως «το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι «ισχυρή Λαϊκή Ενότητα ή μνημονιακή λεηλασία» και πως η δύναμη της Λαϊκής Ενότητας στη Βουλή «θα είναι δύναμη του λαού και των κοινωνικών αγώνων, δύναμη που θα ακυρώσει τη μνημονιακή συναίνεση και την καταστροφή που ετοιμάζουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News