default-image

Σχολή Γονέων και φέτος στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας-Χερρονήσου

Πολιτισμός
Σχολή Γονέων και φέτος στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας-Χερρονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τρίτη χρονιά φέτος θα λειτουργεί Σχολή Γονέων στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου.   

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται από τις αρχές του μήνα Νοεμβρίου στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος πόλεως Αγίου Νικολάου, στην ενορία Ευαγγελισμού Θεοτόκου Λιμένος Χερσονήσου, καθώς και στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Μαλίων.

Σχολές Γονέων επίσης λειτουργούν στα σχολεία της Μητροπολιτικής περιφέρειας, αποτέλεσμα συλλογικών εργασιών, διδασκόντων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, αλλά και των Δήμων, σε συνεργασία με έμπειρους επιστήμονες.

Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου σκοπό έχει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια των φορέων, να διαμορφώσει υγιείς κοινωνικές δομές στην πολυδιάστατη κοινωνία, να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης της οικογένειας, που καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου.

Έγκριτοι επιστήμονες, θεολόγοι, παιδαγωγοί, ψυχολόγοι, ιστορικοί, κοινωνιολόγοι πλαισιώνουν με υπευθυνότητα αυτή την προσπάθεια που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη. Υπεύθυνος της Σχολής Γονέων είναι ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Εμμανουήλ Κατσαρός, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Για περισσότερες πληροφορίες όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα: 2841/032.320 και 6981/365.999.

Η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου παρακαλεί για ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό της τοπικής εκκλησίας.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News