default-image

Πρεμιέρα με "άρωμα Κρήτης" στο Travel Channel

Κρήτη
Πρεμιέρα με "άρωμα Κρήτης" στο Travel Channel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με άρωμα Κρήτης κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου μία από τις πλέον επιτυχημένες παραγωγές του κορυφαίου ταξιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού Travel Channel.

Το Booze Traveler ξεκινά με τις περιπέτειες του παρουσιαστή Jack Maxwell στα όρη και στα παράλια του νησιού να δοκιμάζει τοπικές γεύσεις αλκοόλ και να γίνεται ένα με γνήσιους κρητικούς.

Εκστασιασμένος ανακαλύπτει την κρητική φιλοξενία στο πανηγύρι του Άη Γιώργη του Γαλατά στην Ασή Γωνιά, τσουγκρίζει το ποτήρι του και φωτογραφίζεται με κατσούνα ανάμεσα σε βοσκούς της περιοχής.

Επόμενος σταθμός τα Μάλια, όπου κόντρα στα όσα επί χρόνια γράφονται για την συχνά εκτός ορίων νυχτερινή της διασκέδαση, ο Αμερικανός παρουσιαστής επέλεξε και πάλι να μυηθεί στην αυθεντική κρητική παράδοση ζώντας εκ των έσω το έθιμο του "στρωσίματος του κρεβατιού" και καταγράφοντας με θαυμασμό τις γαμήλιες προετοιμασίες ενός νεαρού ζευγαριού της περιοχής.

Η επιλογή της Κρήτης κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν στο να κάνει "ποδαρικό" στην νέα τηλεοπτική σεζόν της δημοφιλούς παραγωγής, αφού ο ίδιος ο οικοδεσπότης αναφέρεται εκστασιασμένος από τα όσα έζησε στο νησί.  

Η ίδια η Κρήτη για μια ακόμη φορά κερδίζει πόντους μέσω της προβολής της στο Travel Channel, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό κανάλι στον κόσμο που μεταδίδεται σε 21 γλώσσες και σε πολλά εκατομμύρια νοικοκυριά σε περισσότερες από 130 χώρες.

Στέλλα Τερζάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News