default-image

Μεϊμαράκης: "Ο Τσίπρας είπε ψέματα και έδιωξε επενδύσεις"

Ελλάδα
Μεϊμαράκης: "Ο Τσίπρας είπε ψέματα και έδιωξε επενδύσεις"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στο Euronews τονίζοντας πως «είπε ψέματα, υποσχέθηκε ανάπτυξη και έφερε ύφεση, έδιωξε επενδύσεις και έδωσε ψεύτικες επενδύσεις».

«Η συμφωνία είναι του Τσίπρα», υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε πως «η Νέα Δημοκρατία ψήφισε την παραμονή της χώρας στην ΕΕ».

Παράλληλα, τόνισε ότι «εφόσον η επόμενη κυβέρνηση εφαρμόσει τις βασικές δεσμεύσεις της συμφωνίας όσον αφορά διαρθρωτικές αλλαγές και αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη τότε θα είναι σε θέση να ζητήσει την επανεξέταση των υφεσιακών προβλέψεων».

Ο κ. Μεϊμαράκης επέρριψε ευθύνες και για το μεταναστευτικό στην κυβέρνηση Τσίπρα σημειώνοντας πως «η υπηρεσιακή κυβέρνηση έχει κάνει πολλά περισσότερα μέσα σε επτά μέρες απ΄ ότι έκανε ο κ. Τσίπρας σε επτά μήνες.

Θεωρώ ότι η πορεία που έχει χαράξει για το μεταναστευτικό αυτή η κυβέρνηση με τη βοήθεια του Προέδρου της Δημοκρατίας που θέλει τη Σύνοδο Κορυφής για να συζητηθεί θα μας δώσει τη λύση που απαιτείται», υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News