default-image

Μέχρι την Παρασκευή οι εγγραφές σε Παιδικούς μέσω ΕΣΠΑ

Κρήτη
Μέχρι την Παρασκευή οι εγγραφές σε Παιδικούς μέσω ΕΣΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπνέει η προθεσμία για τις εγγραφές στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) μέσω ΕΣΠΑ. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, οι γονείς μπορούν να εγγράφουν τα παιδιά τους στις δομές - με την προϋπόθεση να είναι στους πίνακες των δικαιούχων - μέχρι αύριο Παρασκευή, ενώ τα αποτελέσματα για την εγγραφή παιδιών μέσω του Δήμου αναμένονται μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.  

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου, «ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς, βρεφονηπιακούς, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, για την περίοδο 2015-2016 μέσω ΕΣΠΑ.

Στο Δήμο Ηρακλείου τα παιδιά που πάνε στις δομές αυτές μέσω του προγράμματος "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" είναι 848 και θα πρέπει οι γονείς να φροντίσουν για την εγγραφή τους μέχρι και αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Όσες κενές θέσεις προκύψουν θα καλυφθούν από επιλαχόντες.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα των αιτήσεων για την εγγραφή παιδιών στους παιδικούς σταθμούς μέσω του Δήμου Ηρακλείου (περίπου 500 παιδιά), αναμένεται να βγουν μέχρι το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, οπότε οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News