default-image

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας παραδόθηκε

Ελλάδα
Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας παραδόθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Τσίπρας παραδόθηκε και με τον τρόπο αυτό η κρίση στην Ελλάδα συνεχίζεται.» δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό πρακτορείο Russia Today.

«Παραδόθηκαν σε μια παράλογη λογική και έτσι συνεχίζεται η κρίση, κάτι στο οποίο αντιστάθηκα για πέντε χρόνια» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

 «Το να ακούω τον φίλο μου και σύντροφό μου Αλέξη Τσίπρα να παραδέχεται αυτό το τρομερό πακέτο μέτρων και να λέει ότι μπορούμε να το εφαρμόσουμε λίγο καλύτερα από τους άλλους, με κάνει να θέλω να αποτραβηχτώ και να πω ότι αυτός δεν είναι ένας δρόμος που θέλω να διαβώ μαζί του», σημείωσε ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Αναφερόμενος στην τρόικα και τη στάση των δανειστών ο Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε πως «Αν ο Θεός και οι άγγελοί του έρχονταν και έφτιαχναν ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα, η τρόικα θα το απέρριπτε στην πλειοψηφία του, γιατί ενδιαφερόταν μόνο στο να μας ταπεινώσει, ώστε να δείξει στην Ισπανία και την Ιρλανδία ότι αν ψήφιζαν κάτι που δεν θα άρεσε στην τρόικα, τότε θα τους συντρίψει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News