default-image

Με Γκαμπάλα στις 20:00 ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Με Γκαμπάλα στις 20:00 ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο βήμα για να έχει ένα μακρινό ταξίδι στο φετινό Europa League καλείται να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκαμπάλα στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης (20:00, OTE Sports 2).

Οι Θεσσαλονικείς είναι υποψιασμένοι για τον προσεχή τους αντίπαλο, αφού ήταν η ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ και έτσι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε με τις γνωστές απουσίες (Λέοβατς, Τσίμιροτ, Αντώνης, Κάτσε και ο τιμωρημένος Σκόνδρας) στο Μπακού και ο Τούντορ δεν αναμένεται να παρεκκλίνει του αγαπημένο του 3-5-2, έχοντας αποφασίσει για τους εννέα από τους έντεκα παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Σάμπο, με τους Κωνσταντινίδη και Κίτσιου να παίζουν στα πλάγια. Ο Πέλκας θα είναι πίσω από τους Αθανασιάδη και Μακ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Μελίσσας, Μαλεζάς, Χαρίσης, Γκολάσα, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο και Μπερμπάτοφ.

Από την πλευρά τους, οι Αζέροι θα παίξουν με τους Μπεζοτόσνι (τερματοφύλακας), Ντασντεμίροφ, Στάνκοβιτς, Βέρνιντουκ και Αμπάσοφ (άμυνα), Τζαμάλοφ, Σατζίκοφ (αμυντικά χαφ), Ντοντό, Γκάι, Ζενιόφ (επιθετικοί μέσοι) και Αντόνοφ (φορ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News