default-image

Δωρεές με ένα tweet στις καμπάνιες πολιτικών εγκαινιάζει το Twitter

Επιστήμη
Δωρεές με ένα tweet στις καμπάνιες πολιτικών εγκαινιάζει το Twitter

Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι συζητούν πολιτικά μέσω Twitter και πως, ό,τι μαθαίνουν και μοιράζονται tweet το tweet οδηγεί σε δράση. «Γι'αυτό, θα σας δώσουμε την δυνατότητα να στηρίζετε οικονομικά τους υποψηφίους και τους σκοπούς τους», ανακοίνωσε η δημοφιλής υπηρεσία δημόσιας ανταλλαγής μηνυμάτων. 

Οι χρήστες του Twitter θα μπορούν να συνεισφέρουν τον οβολό τους με ένα κλικ στο Contribute στο σχετικό tweet και να κοινοποιούν την συνεισφορά τους για να παροτρύνουν και άλλους να πράξουν το ίδιο, ανακοίνωσε η εταιρεία, αναγνωρίζοντας ότι ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες η πολιτική συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές το 2016 έχει ανάψει. 

Οι υποψήφιοι που επιζητούν δωρεές για την πολιτική καμπάνια τους οδηγούνται στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας πληρωμών Square Cash (cash.me) για να ανοίξουν έναν λογαριασμό. Στην συνέχεια, παράγεται ένα μοναδικό URL, μια διεύθυνση μέσω της οποίας μπορούν να συγκεντρώνουν δωρεές των ακολούθων τους με το hashtag #Cashtag.

Προς το παρόν, η δυνατότητα οικονομικής συνεισφοράς στις καμπάνιες των πολιτικών προσώπων περιορίζεται σε εκείνους στις ΗΠΑ. Επίσης, η υπηρεσία έχει αναπτύξει ένα σύστημα ειδοποιήσεων για λογαριασμό της Electoral Commission, της αρμόδιας επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το οποίο το εκλογικό σώμα που διαθέτει λογαριασμό στο Twitter λάμβανε εγκαίρως ειδοποιήσεις για το δικαίωμά του να συμμετέχει στις εκλογές.

Επίσης, το Twitter έχει αναπτύξει μια υπηρεσία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συγκεντρώνουν τα στοιχεία επικοινωνίας δυνητικών πελατών τους χωρίς να φεύγουν από το Twitter. Τέλος, έχει αναπτύξει έναν μηχανισμό με τον οποίο οι διαφημιζόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε εκείνους που παρίστανται σε μια εκδήλωση και χρησιμοποιούν παράλληλα την υπηρεσία.

Ξέρατε ότι... Την ίδια στιγμή που στο Facebook δοκιμάζεται η αντικατάσταση του Like με το Buy στα καταστήματα που στεγάζονται στις Σελίδες του, εμφανίζεται το Buy και στις διαφημίσεις που αναδύονται από τις αναζητήσεις στο Google. Η εταιρεία συνεργάζεται με τρία διαδικτυακά πολυκαταστήματα, από τα οποία μπορεί κανείς να αγοράσει αναθέτοντας στην Google την διεκπεραίωση της υποβολής της παραγγελίας και την χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας. 

Πηγή: in.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News