default-image

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος στην Κρήτη

Κρήτη
Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις ομιλίες δύο πολιτικών αρχηγών, του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, θα πέσει σήμερα Πέμπτη από το Ηράκλειο η προεκλογική αυλαία στην Κρήτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 7:30 το απόγευμα σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ νωρίτερα, στα πλαίσια της περιοδείας του στην ανατολική Κρήτη, θα επισκεφτεί τον Άγιο Νικόλαο και θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου στις 6 το απόγευμα.

Ενόψει της συγκέντρωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής αναφέροντας:

«Στις 20 Σεπτεμβρίου ο λαός μας με την ψήφο του θα αποφασίσει κυριαρχικά ποια πορεία θα ακολουθήσει η χώρα τα επόμενα χρόνια. Αυτή την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7:30 μ.μ. θα μιλήσει στην πλατεία Ελευθερίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας. Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε μια γιορτή για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, στέλνοντας το μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε στις 25 Γενάρη θα συνεχιστεί»...

Στο Ηράκλειο μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα θα βρεθεί σήμερα και ο Πάνος Καμμένος. Στις 9 το βράδυ ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. θα μιλήσει στην αίθουσα της Ανδρόγεω, εκεί όπου αναμένεται να τονίσει την αναγκαιότητα της εισόδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην επόμενη Βουλή, ώστε να αποτελέσουν δύναμη συνεργασίας με την επόμενη κυβέρνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News