default-image

Γεννηματά: "Σας καλώ να επιστρέψετε και να ξανασυναντηθούμε"

Κρήτη
Γεννηματά: "Σας καλώ να επιστρέψετε και να ξανασυναντηθούμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η έκπληξη αυτών των εκλογών. Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, δημιουργική, ευρωπαϊκή δύναμη. Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερή, μια κυβέρνηση τετραετίας», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά από το Ηράκλειο.

«Δώστε μας τη δύναμη για να είμαστε ο καταλύτης της συνεργασίας, για να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας. Μπορούμε να το κάνουμε», είπε.

«Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και δυναμώνουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Θα ήθελα και εδώ από το Ηράκλειο, που έχουμε τόσο ισχυρούς δεσμούς, ιστορικούς δεσμούς, να απευθύνω ένα κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που πορευτήκαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, που ονειρευτήκαμε μαζί που αλλάξαμε την Ελλάδα μαζί», είπε.

«Θέλω να σας καλέσω να επιστρέψετε και να ξανασυναντηθούμε. Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει το κοινό μας σπίτι, το δικό μας σπίτι».

Στο ξεκίνημα της ομιλίας της στο κινηματοθέατρο "Αστόρια" η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «είμαστε εμείς που κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια στα δύσκολα χρόνια. Γι' αυτή την παράταξη δίνουμε μάχη στις 20 Σεπτέμβρη ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε τόσο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα όσο και στον πρόεδρο της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Για τον πρώτο ανέφερε πως «αν υπήρχε χρυσό βατόμουρο οικονομίας. ο κ. Τσίπρας θα το είχε στα χέρια του», ενώ για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είπε πως «είναι ο λύκος που έγινε αρνάκι».

«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η έκπληξη αυτών των εκλογών. Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, δημιουργική, ευρωπαϊκή δύναμη. Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερή, μια κυβέρνηση τετραετίας. Δώστε μας τη δύναμη για να είμαστε ο καταλύτης της συνεργασίας, για να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας. Μπορούμε να το κάνουμε, ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Από τα Χανιά

Υπέρ της συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων του τόπου τάχθηκε από τα Χανιά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά που με δηλώσεις της υποστήριξε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση τετραετίας. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα της και να το αναδείξουν στις κάλπες τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News