Ειδήσεις

Η ανάπτυξη του Δήμου Μαλεβιζίου στο επίκεντρο συνάντησης

Συνάντηση στο πλαίσιο των περιοδειών της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και των υποψηφίων του κόμματος πραγματοποιήθηκε στο δήμο Μαλεβιζίου στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

Κατά τη συνάντηση ο πρόεδρος, τα στελέχη της ΝΟΔΕ και οι υποψήφιοι βουλευτές συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Τριγώνη, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου.

Στη συνάντηση παρουσιάσθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που έχει ο δήμος Μαλεβιζίου καθώς και όλα τα θέματα που τον απασχολούν. Επίσης συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται και προγραμματίζονται στο Μαλεβίζι, καθώς και τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται στην περιοχή και που αφορούν σε μια σειρά έργων που έχουν προγραμματιστεί αν και υπάρχουν οι μελέτες και είναι ώριμα να υλοποιηθούν αρκεί να υπάρξει η χρηματοδότηση από το κεντρικό κράτος παρά τις πενιχρές οικονομικές δεινότητες από την πλευρά της πολιτείας.

Στη συζήτηση που έγινε αναδείχθηκαν ως κεντρικοί άξονες η ανάπτυξη της περιοχής και η ανάγκη να γίνουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα υπουργεία όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες για να δοθεί οριστική λύση σύμφωνα με μελέτες που εκπόνησε ο δήμος για την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου.

Τόσο τα στελέχη της ΝΟΔΕ όσο και οι υποψήφιοι βουλευτές επαίνεσαν τις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής που αγωνίζεται όπως τόνισαν για την επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων ενός από τους πλέον δυναμικούς δήμους της ενδοχώρας του Νομού που επιχειρεί να αναδειχθεί πρότυπο στην Κρήτη.

Παράλληλα δεσμεύτηκαν ότι από την πλευρά τους θα εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια ούτως ώστε ο δήμος Μαλεβιζίου να πάρει τη θέση που του αξίζει στον Αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας προς όφελος των κατοίκων του και της τοπικής αλλά και εθνικής οικονομίας.

Τέλος οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΟΔΕ είχαν σειρά συναντήσεων στα καφενεία του Γαζίου όπου συζήτησαν με τους κατοίκους την πολιτική κατάσταση μεταφέροντας τα ισχυρά και ατράνταχτα επιχειρήματα της ΝΔ για ένα αύριο αντάξιο της Ελλάδας και όλων των πολιτών χωρίς διαχωρισμούς αλλά με γνώμονα την εθνική συνεννόηση και την σταθερή πορεία προς το αύριο της χώρας.

Σχόλια