default-image

Στην "ΚΡΗΤΗ TV" όλοι οι εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στην "ΚΡΗΤΗ TV" όλοι οι εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνοδοιπόρος του ΟΦΗ στη μεγάλη διαδρομή για την... αναγέννησή του θα είναι η "ΚΡΗΤΗ TV", που θα μεταδώσει "ζωντανά" όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μάλιστα, η συμφωνία που επικυρώθηκε χθες ίσως επεκταθεί και σε κάποιες εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών τέθηκαν επί τάπητος στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου και με συνοπτικές διαδικασίες "έκλεισε" το θέμα.

Η "ΚΡΗΤΗ TV" διαχρονικά είναι κοντά στον ΟΦΗ σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, και έτσι από τη συχνότητά της οι πολυάριθμοι φίλοι του ιστορικού σωματείου απ' όλη την Ελλάδα θα μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Μουράτ Σεροπιάν. Η προσμονή των φιλάθλων για το κανάλι που θα μεταδίδει τα παιχνίδια ήταν μεγάλη, με την "ΚΡΗΤΗ TV" να αφουγκράζεται την επιθυμία όλων και να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια του ΟΦΗ να βρεθεί ξανά εκεί που ανήκει.

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες αναφέρει: «Τηλεοπτική στέγη για τη Γ' Εθνική βρήκε ο ΟΦΗ. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, όλοι οι φετινοί εντός έδρας αγώνες της κρητικής ομάδας θα μεταδίδονται σε αποκλειστικότητα από την "KΡHTH ΤV". H συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που έγινε μεταξύ του κ. Κώστα Αρχοντάκη εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ και του ιδιοκτήτη του καναλιού κ. Αντώνη Δημητρίου.

Η συμφωνία αφορά στη ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη όλων των εντός έδρας αγώνων του ΟΦΗ, ενώ δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια, που το κανάλι θα επιλέξει. Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ εκφράζει την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι, μέσω της "ΚΡΗΤΗ TV", ενός καταξιωμένου καναλιού, από τα κορυφαία περιφερειακά τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ από το νησί, αλλά και απ' όλη την Ελλάδα και τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία παρακολούθησης της νέας προσπάθειας που ξεκινάει ο ΟΦΗ από τη Γ' Εθνική, για να επιστρέψει στις υψηλές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News