default-image

Τέλος διλημμάτων αρχή προβλημάτων

Περίεργα
Τέλος διλημμάτων αρχή προβλημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουδείς από τους μονομάχους ασχολείται να πει στους ψηφοφόρους τι τους ξημερώνει την επόμενη μέρα των εκλογών… Δεν λένε κουβέντα για την υγεία των Ελλήνων, για τα φάρμακά τους, για τη φορολόγηση, για το πώς θα πάρει μπρος η Δικαιοσύνη, για το πώς ο "λογαριασμός" έφθασε να κλείσει 272 σχολικές μονάδες μόνο τη φετινή σχολική χρονιά!

Έχουν την αξίωση να μας πείσουν με μηδέν επιχειρήματα, με μηδέν στοιχεία και συνεχίζουν να μας γεμίζουν με πάρα πολλά ψέματα αντιμετωπίζοντάς μας σαν άβουλα όντα!

Κρύβουν εντέχνως το γεγονός ότι έρχονται νέα σκηλρά μέτρα που θα πληρώσουν για άλλη μια φορά  οι φτωχοποιημένοι Έλληνες, αφού κάθε φορά σηκώνουν όλο το βάρος της καταστροφής.

Μασάνε τα λόγια τους στο άκουσμα του τρίτου μνημονίου και δεν απαντούν καθόλου στην ερώτηση κατά πόσο είναι βιώσιμο.

Όλη η επικοινωνιακή τους πολιτική αναλώνεται στο ποιος θα μας το εφαρμόσει καλύτερα… Παραμένουν σκοπίμως αποκομμένοι από την τραγική κοινωνική πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά ο πολίτης και αντί να προχωρήσουν σε μικρά συγκροτημένα βήματα, για να επαναφέρουν στοιχειωδώς το αίσθημα σταθερότητας, ασφαλείας και κοινωνικής προστασίας που έχει ανάγκη ο πολίτης, το μόνο που μας λένε σαν αντιστάθμισμα όλων όσων περνάμε είναι ότι μένουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ. Και ΟΚ αδέρφια, μείναμε στο ευρώ… τα ευρώ γιατί την "κάνανε" από τις τσέπες μας;

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News