default-image

Υπέρ των συνεργασιών η Φώφη από τα Χανιά

Κρήτη
Υπέρ των συνεργασιών η Φώφη από τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέρ της συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων του τόπου τάχθηκε από τα Χανιά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά που με δηλώσεις της υποστήριξε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση τετραετίας. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα της και να το αναδείξουν στις κάλπες τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

«Θέλω να στείλω από εδώ από τα Χανιά από την Κρήτη από τη γη των Βενιζέλων ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο σπίτι τους ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας. Ενώνουμε την αγωνία μας για την Ελλάδα και τη δύναμη μας. Είμαστε η δύναμη η καθοριστική, η χρήσιμη, η δημιουργική, η ευρωπαϊκή», είπε η κ. Γεννηματά.

«Ζητάμε τη στήριξη των Ελλήνων πολιτών για να είμαστε εμείς, η τρίτη δύναμη, να πάρουμε την τρίτη εντολή για να είμαστε ο καταλύτης της συνεργασίας ο εγγυητής της σταθερότητας. Η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση τετραετίας. Μία κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν οι περισσότερες, αν είναι δυνατόν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Όλοι όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία αυτού του τόπου πρέπει να αγωνιστούν», τόνισε.

«Μέχρι το 2019 η Ελλάδα πρέπει να αφήσει οριστικά πίσω της την κρίση. Τώρα χρειάζεται δράση και αποτελεσματικότητα. Εμείς έχουμε σχέδιο, έχουμε πρόταση, έχουμε εμπειρία, έχουμε ομάδα. Γι' αυτό διεκδικούμε την τρίτη εντολή, την τρίτη δύναμη», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε στη συνέχεια την έδρα του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το σπίτι του εθνάρχη που λειτουργεί ως μουσείο. Κατά τη σύντομη παρουσία της Χανιά είχε συνάντηση με φορείς της πόλης στην έδρα της αντιπεριφέρειας και επόμενος σταθμός της ήταν το Ρέθυμνο.

Αντώνης Νομικός

(Φωτογραφίες από το zarpanews.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News