Ειδήσεις

Έργα μισού εκατομμυρίου για το οδικό δίκτυο Βιάννου

Με χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ, που εξασφάλισε η Περιφέρεια Κρήτης από το υπουργείο Υποδομών, θα υλοποιηθεί το έργο συντήρησης του οδικού δικτύου του δήμου Βιάννου.

Τη σύμβαση υπέγραψε σήμερα στην Περιφέρεια ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργου Πιτσούλη.

Το έργο, που ενισχύει την οδική ασφάλεια στην περιοχή, προβλέπει παρεμβάσεις συντήρησης σε τμήματα των παρακάτω δρόμων:

-Στο δρόμο από την επαρχιακή οδό 33 έως τον οικισμό Μουρί των Αμιρών (αποξήλωση ασφαλτοταπήτων, κατασκευή τάφρου, διάστρωση σκυροδέματος και ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας).

-Σε δρόμο εντός οικισμού Θωμαδιανού (καθαρισμός της οδού, κατασκευή υπόβασης, βάσης και στρώσης κυκλοφορίας).

-Στο δρόμο από την επαρχιακή οδό 33 έως τον οικισμό Αφρατίου (τμηματικό φρεζάρισμα οδοστρώματος και κατασκευή στρώσης κυκλοφορίας).

-Στο δρόμο από την επαρχιακή οδό 33 - οικισμός Κεφαλοβρυσίου - οικισμός Αγίου Βασιλείου έως τον οικισμό Πεύκου (τμηματικό φρεζάρισμα οδοστρώματος και κατασκευή στρώσης κυκλοφορίας).

-Στο δρόμο από την επαρχιακή οδό 33 έως τον οικισμό Βαχού (τμηματικό φρεζάρισμα οδοστρώματος και κατασκευή στρώσης κυκλοφορίας).

-Στο δρόμο Αμιρών προς Άρβη, στην έξοδο του οικισμού Αμιρών (τμηματικό φρεζάρισμα οδοστρώματος και κατασκευή στρώσης κυκλοφορίας).

Στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν επίσης η αναπληρώτρια διευθύντρια Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας "ΜΑΡΜΙΤΕΛ Α.Ε." Βασίλης Μαραγκάκης.

Σχόλια