default-image

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Κρήτη
Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στα Λιοντάρια με ομιλητή το γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, η Κομματική Οργάνωση Ηρακλείου του Κόμματος συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα, ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Στα πλαίσια αυτά, περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη ως εξής:

• Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου (Μάντρα), στις 6 π.μ., και στη συνέχεια θα μεταβεί σε επιχειρήσεις και εργοστάσια στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

• Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Δανδουλάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, θα βρεθεί στα παραρτήματα της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, στις 10 π.μ.

• Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Κωνσταντάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Σ/Μ Lidl στην Αλικαρνασσό.

• Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Μαρία Κοκοσάλη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων του Δήμου Ηρακλείου, στις 6 μ. μ.

• Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Λίνα Ανδρουλάκη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Αγ. Δέκα, Πλάτανο και Μητρόπολη, στις 7 μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News