Ειδήσεις

Επιτυχημένη η εκδήλωση του Ποταμιού για την έρευνα

"Έρευνα + Καινοτομία - Φτιάχνουμε δουλειές - Το ευρωπαϊκό στοίχημα της Ελλάδας" ήταν το θέμα ανοιχτής εκδήλωσης της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τους διοργανωτές, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου.

Σε μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, με την παρουσία πλήθους κόσμου, το μέλος της Επιτροπής Διαλόγου κ. Δημήτρης Καδιανάκης παρουσίασε τους εισηγητές της εκδήλωσης και εξήγησε το ρόλο και τους στόχους της Επιτροπής Διαλόγου στο Ποτάμι.

Στο 1ο μέρος της εκδήλωσης με θέμα "Έρευνα + Καινοτομία - Φτιάχνουμε δουλειές" μίλησαν οι κ. Αχιλλέας Γραβάνης (καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Κρήτης, ερευνητής Ιδρύματος Έρευνας και Τεχνολογίας) και Αναστάσης Περράκης (βιοχημικός διευθυντής Ερευνών στο Ολλανδικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι στο νομό Λασιθίου).

Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης με θέμα "Το ευρωπαϊκό στοίχημα της Ελλάδας" βασικός ομιλητής ήταν ο κ. Γιάννης Παπανικολάου (μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Διαλόγου, οικονομολόγος, τέως πρόεδρος Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων - ΣΟΕ).

Την εκδήλωση έκλεισε με σύντομη παρέμβασή του ο βουλευτής του Ποταμιού στο νομό Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης, δίδοντας συνοπτικά το πολιτικό στίγμα της παρουσίας του Ποταμιού στις επικείμενες εκλογές.

Με το πέρας των συζητήσεων ακολούθησε συζήτηση με ολιγόλεπτες παρεμβάσεις του κοινού με χαρακτηριστικό την αυξημένη συμμετοχή των νέων και των επιχειρηματιών.

Σχόλια