Ειδήσεις

Εξορμούν τα κλιμάκια της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου

Επίσκεψη σε Σκαλάνι, Μυρτιά, Αστρακούς και Άγιες Παρασκιές πραγματοποίησαν χθες, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, μέλη της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου, με τους υποψήφιους βουλευτές της Στέφανο Λιβέρη, Ερμιόνη Ουρανού και Άρη Χιωτέλη.

Οι επιπτώσεις του τρίτου μνημονίου, «ενός μνημονίου λεηλασίας και κοινωνικής καταστροφής», όπως ειπώθηκε, αποτέλεσαν το κύριο θέμα της συζήτησης των μελών της Λαϊκής Ενότητας με τους κατοίκους της περιοχής. Έκδηλη ήταν και η ανησυχία του αγροτικού κόσμου για τις καταστροφικές συνέπειες του 3ου Μνημονίου στον πρωτογενή τομέα, και τους φορείς του.

Τα μέλη της ΛΑ.Ε. Ηρακλείου ενημέρωσαν τους πολίτες για το μέτωπο της Λαϊκής Ενότητας ως ένα ριζοσπαστικό και αποφασιστικό εγχείρημα με αντιμνημονιακό δημοκρατικό προσανατολισμό και τόνισαν ότι η ανατροπή των μνημονίων είναι μονόδρομος επιβίωσης για την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Κάλεσαν τους πολίτες να ενισχύσουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως το πραγματικό δίλημμα του λαού δεν είναι ποιο ακριβώς κυβερνητικό «μείγμα» θα φτιάξουν οι πέντε συνεταίροι του μνημονιακού τόξου αλλά το αν θα υπάρχει, στις 21 Σεπτέμβρη, «μια αξιόμαχη λαϊκή αντιπολίτευση για την ανατροπή της πολιτικής τους».

Σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, κλιμάκια της ΛΑ.Ε. Ηρακλείου βρέθηκαν στις λαϊκές αγορές Μασταμπά και Δειλινών αλλά και στο Γάζι.

Σχόλια