default-image

Επίσκεψη Μ. Θραψανιώτη στην Αστυνομική Διεύθυνση.Λασιθίου

Κρήτη
Επίσκεψη Μ. Θραψανιώτη στην Αστυνομική Διεύθυνση.Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη, συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου ταξίαρχο κ. Κ. Περάκη κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα γραφεία της Διεύθυνσης στον Άγιο Νικόλαο. Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα, τις ανάγκες αλλά και τους σχεδιασμούς που υπάρχουν στον κρίσιμο τομέα της αστυνόμευσης στην περιοχή μας.

Το κυριότερο πρόβλημα που αναδείχθηκε είναι οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό που έχουν σαν συνέπεια την υπερπροσπάθεια του αστυνομικού δυναμικού για να καλυφθούν οι ανάγκες αστυνόμευσης και του αισθήματος ασφαλείας που πρέπει να έχουν οι πολίτες. Επισημάνθηκε ότι ανάλογα με τη δύναμη που θα υπάρχει στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να υπάρξουν και οι ανάλογες αναδιατάξεις ώστε να λειτουργήσει αποτελεσματικά η αστυνομία.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης, αφού επεσήμανε το σπουδαίο ρόλο που πρέπει να παίξει η αστυνομία στο αίσθημα ασφάλειας του πολίτη, τόνισε την ανάγκη να καλλιεργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις με τους πολίτες. Σχετικά με τις ελλείψεις σε προσωπικό διαβεβαίωσε για την υποστήριξή του στο δίκαιο αίτημα της ενίσχυσης του μέσα στα δύσκολα δημοσιονομικά πλαίσια που υπάρχουν και τόνισε την ανάγκη διαλόγου με τους φορείς και την κοινωνία για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του έργου αστυνόμευσης της περιοχής.

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Σε συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου διένειμε εκλογικό υλικό και συζήτησε με τους εργαζόμενους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News