default-image

Τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου επισκέφτηκαν υποψήφιοι βουλευτές

Κρήτη
Τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου επισκέφτηκαν υποψήφιοι βουλευτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναπτυξιακά θέματα του Αγίου Νικολάου και συνολικότερα του νομού Λασιθίου, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δήμο παρουσία του δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, των αντιδημάρχων κ. Δέσπως Καρνιαδάκη, Νίκου Χαριτάκη, και των υποψηφίων βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ.κ. Αντώνη Βγόντζα (δικηγόρου), Μάνου Μαρκόπουλου (αρχιτέκτονα), Μανόλη Πλατή (πολιτικού μηχανικού).

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Ζερβός, «ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ανεξαρτήτως δημάρχων και πολιτικής τοποθέτησης τους, είχε μια μακρά συνεργασία κατά το παρελθόν με τον κ. Βγόντζα, ένα αξιολογότατο νομικό», όπως τον χαρακτήρισε, «που προσέφερε τις γνώσεις του, προκειμένου να στηθεί το αεροδρόμιο "Ξένιος Ζευς", που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε», σύμφωνα με τον ίδιο, «για λόγους κυρίως μικροπολιτικής και άλλων τοπικών εκείνη την εποχή  ζητημάτων».

Επίσης πρόσθεσε: «Ο έγκριτος αυτός νομικός "χρησιμοποιήθηκε" από τον Δήμο, για τη σύνταξη σειράς γνωμοδοτήσεων αναφορικά με το Οροπέδιο Καθαρού», είπε. «Είναι λοιπόν», επεσήμανε, «ένας  καλός συνεργάτης του δήμου, και ευελπιστούμε ότι εφόσον του δοθεί η δυνατότητα να εκπροσωπήσει το νομό μας, θα στηρίξει το αίτημα που σήμερα του καταθέσαμε, δηλαδή να γίνει το Λασίθι, ο ισότιμος τέταρτος νομός της Κρήτης».

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Αντώνης Βγόντζας, σε δηλώσεις του έκανε γνωστό, ότι οι υποψήφιοι του Λασιθίου, ενημερώθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και γενικότερα ο Νομός.

«Εκφράζω» τόνισε, «την ευγνωμοσύνη μου, γιατί ο κ. Ζερβός, μίλησε αναμφισβήτητα πρώτα ως δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αλλά με μια ματιά που αγκαλιάζει ολόκληρο το νομό και ολόκληρο το νησί μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News