default-image

Ισόπαλη 1-1 η ΑΕΚ με τον Απόλλωνα σε φιλικό

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλη 1-1 η ΑΕΚ με τον Απόλλωνα σε φιλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Με αρκετούς παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής παρατάχθηκε η ΑΕΚ στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με τους δύο τεχνικούς να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 34' του αγώνα όταν ο Ντίντακ έκανε την μπαλιά στον Βάργκας ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι με προβολή έκανε το 1-0 για την Ένωση που γενικά δεν είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη με τις αρκετές αλλαγές από τους δύο προπονητές να επηρεάζουν το ρυθμό έγιναν λίγα πράγματα. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά και το 89' ο Απόλλωνας ισοφάρισε.

Στο 89' ο Ανέστης έδιωξε και ο Τζιώρας από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-3-3): Βούρας (56' Ανέστης), Βασιλαντωνόπουλος (68' Τζάθας), Αρθο (68' Μαρκοπουλιώτης), Λαμπρόπουλος (68' Σβάρνας), Ντίντακ, Κορδέρο (56' Ανδρεόπουλος), Ανάκογλου (68' Τσέλιος), Μάνταλος (56' Γαλανόπουλος), Γροντής, Βάργκας (56' Βλαχομήτρος), Αραβίδης

Απόλλων Σμύρνης (Α. Βοσνιάδης, 4-2-3-1): Ταϊρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Πάρπεξ, Ψιάνος, Αλμπάνης, Λαγός, Βάντερσον, Κρητικός, ενώ έπαιξαν και οι Αποστολίδης, Φαρινόλα, Φατιόν, Καλλέργης, Πολίτης, Γκότοβος, Γκόλιας, Τζιώρας, Αρναούτογλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News