Ειδήσεις

Αντί για Ελβετία και Γαλλία, βρέθηκαν με χειροπέδες

Προσπάθησαν να φύγουν για Ελβετία και Γαλλία, αλλά βρέθηκαν με χειροπέδες. Ο λόγος για τρεις άνδρες και μία γυναίκα, από τη Συρία και το Σουδάν, που συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν χθες στον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης", από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου τρεις Σύριοι, δύο άνδρες ηλικίας 24 και 23 χρονών και μία 31χρονη, καθώς και ένας 27χρονος από το Σουδάν για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες το πρωί, σε αστυνομικό έλεγχο, ο 24χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ισπανίας, ο 23χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Πολωνίας και η 31χρονη επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Ζυρίχη Ελβετίας, ενώ ο 27χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Τουλούζ Γαλλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σχόλια