Ειδήσεις

Καμμένος: "Αποχωρώ, αν μείνουν εκτός οι ΑΝ.ΕΛ."

«Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δε με θέλουν στη Βουλή, δε θα είμαι στη Βουλή», δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σήμερα, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως «αν δεν μπούμε στη Βουλή αποχωρώ από την πολιτική».

Παράλληλα σχολίασε τις δημοσκοπήσεις αναφέροντας πως, από την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκείνες τον δείχνουν εκτός Βουλής, ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση, στην οποία θα συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Εάν συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, εγώ δε θα συμμετέχω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε πως, αν ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Ποτάμι ξεκαθαρίσουν τα εθνικά θέματα, υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας.

Αναφορικά με τη Νέα Δημοκρατία, γνωστοποίησε πως έχει ήδη μιλήσει με «έντιμα στελέχη της» για πιθανή συνεργασία, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για το ότι δεν προχώρησε σε ανανέωση του κόμματός του, χάνοντας την ευκαιρία.

Ολοκληρώνοντας, έριξε νέα "καρφιά" εναντίον της Νέας Δημοκρατίας καθώς, όπως ανέφερε, έχει στα ψηφοδέλτιά της «το μισό ποινικό κώδικα», αναφερόμενος στον κ. Μαντούβαλο, αλλά και στη στήριξη της Ν.Δ. στον κ. Γεωργίου, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος απομάκρυνε τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος δε διώκεται.

Σχόλια