default-image

Λ. Αυγενάκης: "Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση"

Ελλάδα
Λ. Αυγενάκης: "Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης στα Ανώγεια για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας με κεντρική ομιλήτρια την Όλγα Κεφαλογιάννη, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα, Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, είπε: «Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας διχαστικές λογικές και ρητορείες και να σχεδιάσουμε μαζί το νέο πλάνο που χρειάζεται η Ελλάδα. Δεν πρέπει να παγιδευτούμε κι άλλο στο διχαστικό δίλημμα «μνημόνιο - αντιμνημόνιο», «ναι ή όχι», «παλιό ή καινούριο», «εμείς ή αυτοί». Είναι ώρα να ενώσουμε την Ελλάδα και όχι να τη διχάσουμε. Μόνο μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ευρύτερες κοινοβουλευτικές συναινέσεις μπορεί να προχωρήσει μεταρρυθμίσεις, να φέρει επενδύσεις και να αναμορφώσει το δημόσιο και το κοινωνικό κράτος. Στηρίζουμε τη χώρα μας, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία».

Τέλος ο κ. Λ. Αυγενάκης κλείνοντας αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που αναπτύχθηκε με την Κα Όλγα Κεφαλογιάννη ως Υπουργό Τουρισμού για ζητήματα του Ηρακλείου και της Κρήτης την οποία και δημόσια ευχαρίστησε, ενώ αναφέρθηκε και στην αποτελεσματική συνεργασία που έχει με τον «καλό φίλο και εξαιρετικό συνάδελφο» κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για θέματα που απασχολούν ευρύτερα την κοινωνία της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News