Ειδήσεις

Ο Λ. Αυγενάκης στους πολίτες της Κρήτης

Ανοικτή επιστολή Λευτέρη Αυγενάκη στους πολίτες της Κρήτης:

«Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Οι προηγούμενες θυσίες μας, είχαν πιάσει τόπο.  

Στα τέλη του 2014 είχαν αρχίσει να διαφαίνονται δειλά-δειλά τα πρώτα σημάδια εξόδου από την κρίση. Η οικονομία είχε αρχίσει να αναπτύσσεται με θετικούς ρυθμούς, οι επενδύσεις σημείωναν αυξητικές τάσεις με αποτελέσματα που σε λίγο χρόνο θα ήταν αισθητά σε ολόκληρη την κοινωνία.

Δυστυχώς, η πορεία αυτή ανακόπηκε από την εμμονή κάποιων να αναλάβουν την εξουσία. Δυστυχώς, δεν χάσαμε απλά 8 μήνες. Χάσαμε πολύ περισσότερα. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, η «δημιουργική ασάφεια» και η «απραξία» οδήγησαν σε ένα νέο χρέος των 90 δισ. ευρώ, στο κλείσιμο των τραπεζών, στη διακοπή μεγάλων έργων, στην κατάρρευση της λειτουργίας του κράτους.

Σε αυτές τις εκλογές, το δίλημμα δεν είναι "Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο", "ΝΑΙ ή ΟΧΙ", "Παλαιό ή Νέο". Η μεγάλη πρόκληση είναι, η εδραίωση της πολυπόθητης σταθερότητας, μιας δίκαιης και αξιοκρατικής κοινωνίας που πιστεύει και επενδύει στα παιδιά της, που παρέχει ίσες ευκαιρίες χτίζοντας τα θεμέλια της στη γνώση, στις αξίες και την αριστεία, στην καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα, μέσα από σκληρή δουλειά και ευρείες συνεργασίες.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία, σε αυτούς που θέλουν να διαμορφώσουν μια κοινωνία που θα ζει έναν δικό της μύθο βαδίζοντας αμέριμνη σε έναν λαϊκίστικο και αυταρχικό κατήφορο, χαμένη μέσα σε συμπλέγματα, ακυβερνησία και αριστερές θεωρίες.

Για να πετύχουμε επιβάλλεται ένωση δυνάμεων. Αρκετά με τα διχαστικά μηνύματα.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

χωρίς αμφιβολία, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου, βάζοντας τον καλύτερο μας εαυτό!

Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο!  

Αποφασίζουμε για μια κυβέρνηση που με ειλικρίνεια και πνεύμα συνεργασίας, θα επαναφέρει τη σταθερότητα στον τόπο, θα δώσει μέσα από την κοινωνική συναίνεση την αναγκαία προοπτική και ελπίδα στους πολίτες.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εκφραζόμαστε με ψήφο διαμαρτυρίας.

Δεν ψηφίζουμε για να τιμωρήσουμε!

Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο παρόν και  ένα ευοίωνο μέλλον!

"Όλοι μαζί πάμε την Ελλάδα Μπροστά".

Με τιμή,

Λευτέρης Αυγενάκης».

Σχόλια