default-image

Του χάκαραν το λογαριασμό για τρίτη φορά!

Περίεργα
Του χάκαραν το λογαριασμό για τρίτη φορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κοινωνικά δίκτυα (πιο γνωστά ως social media) είναι πραγματικό... πεδίο μάχης, καθώς σε αυτά έχουν μεταφερθεί και διάφορες αντιπαραθέσεις, από προσωπικές έως πολιτικές.

Και μάλιστα ορισμένοι δεν αρκούνται απλώς στο να χρησιμοποιούν τα social media για να "χτυπούν" τους αντιπάλους τους ή να τους δυσφημούν ή οτιδήποτε άλλο στο πλαίσιο της "κανονικής" χρήσης τους, αλλά προχωρούν και... ένα βήμα παραπέρα!

Ο Ανδρέας Τσιλογιάννης, στέλεχος της Ν.Ε.Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και μέλος της εκλογικής γραμματείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έγινε για πολλοστή φορά στόχος μιας τέτοιας "κυβερνοεπίθεσης", αφού άγνωστοι (;) δράστες, "χάκαραν" τον λογαριασμό του στο Facebook!

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά, που χακάρουν τον λογαριασμό του συμπαθή Ανδρέα. Είναι η τρίτη από την αρχή του 2015!

Ο ίδιος φέρεται να γνωρίζει ποιος είναι ο... καλός άνθρωπος που του κάνει αυτά τα "χουνέρια" και προσπαθεί να βγάλει άκρη. Πάντως κάποιοι τον συμβουλεύουν να κοιτάξει και προς την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αφού θεωρούν ότι η πολιτική του παρουσία είναι αιτία για τις επιθέσεις αυτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News