default-image

Όλα έτοιμα και για το «Πέτρος Οικονομάκης»

Μπάσκετ
Όλα έτοιμα και για το «Πέτρος Οικονομάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζεται κανονικά, ενώ από αυτή την εβδομάδα ξεκινούν και τα δυνατά φιλικά.

Η αρχή θα γίνει με τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή 18/9 στο Ρέθυμνο και το Σάββατο 19/9 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Η συνέχεια θα δοθεί στο 5ο Διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά.

Η διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στα Χανιά, με την συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος να απολαύσουν ένα τριήμερο μπασκετικής πανδαισίας.

Στο φετινό τουρνουά θα λάβουν μέρος η ΑΕΚ, η Skyliners Frankfurt και φυσικά το Ρέθυμνο Cretan Kings. Την Πέμπτη (24/9) θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στην μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη, ενώ στις 19:30 θα ανοίξει η αυλαία του τουρνουά με τον αγώνα Skyliners Frankfurt - Ρέθυμνο Cretan Kings. Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά (25/9) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας All Star Παίδων Κρήτης ανάμεσα στην Ανατολή και στην Δύση (17:30), ενώ το Ρέθυμνο θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ. Η αυλαία του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» θα πέσει το Σάββατο (26/9) με την αναμέτρηση ΑΕΚ - Skyliners Frankfurt.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19:30 το απόγευμα και  θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τον OTE TV. Για το κοινό η είσοδος θα είναι 5 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι καρτών διαρκείας του Ρέθυμνο Cretan Kings έχουν ελεύθερη είσοδο.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Χανίων. Χρυσός χορηγός του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» είναι ο OTE TV και μεγάλος χορηγός η Aegean Airlines.

 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1. Κιόσκι Δήμου Χανίων (Δημοτική Αγορά).

2. Γραφεία ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 28310 36279).

Το πρόγραμμα του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» έχει ως εξής:

Πέμπτη 17/9

13:00 Συνέντευξη Τύπου (Κλ. Γυμν. Κλαδισού)

Πέμπτη 24/9

18:30 Τέλεση Τρισάγιου (στη μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη)

19:30 Skyliners Frankfurt - Ρέθυμνο Cretan Kings

Παρασκευή 25/9

10:00 Συνέντευξη Τύπου προπονητών (Κλ. Γυμν. Κλαδισού)

17:30 All Star Ανατολή - Δύση (Αναπτυξιακού Κρήτης)

19:30 AEK - Ρέθυμνο Cretan Kings

Σάββατο 26/9

19:30 ΑΕΚ - Skyliners Frankfurt

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News