default-image

Επίσκεψη κλιμακίου της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου στις Μοίρες

Κρήτη
Επίσκεψη κλιμακίου της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου στις Μοίρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη στις Μοίρες πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου, με τους υποψήφιους βουλευτές της Ανδρέα Βασιλειάδη, Μιχάλη Κριτσωτάκη και Γιώργο Ματθαιάκη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μετέφεραν το μήνυμα ενός «πλατιού, αντιμνημονιακού, δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου, που θα παλέψει για την ακύρωση των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το σταμάτημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και τη μέχρι τέλους υπεράσπιση του "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού».

Το κύριο θέμα της συζήτησής τους με τους πολίτες της περιοχής ήταν τα βαριά μέτρα του 3ου Μνημονίου, με τους ίδιους τους πολίτες, σύμφωνα με τα μέλη της ΛΑ.Ε., να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τις πολιτικές εξόδου από τα μνημόνια και τις προτάσεις της Λαϊκής Ενότητας.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα μέλη του κλιμακίου, οι αγρότες εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για την αύξηση της φορολογίας των αγροτών, που μαζί με την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κατάργηση του αφορολόγητου στο πετρέλαιο κίνησης θα οδηγήσουν, όπως τονίζεται, σε δεινή θέση τον πρωτογενή τομέα και τους φορείς του, που είναι ο αγροτικός κόσμος.

Τα στελέχη της ΛΑ.Ε κάλεσαν τους πολίτες να ενισχύσουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως η ισχυρή παρουσία της θα αποτελεί «εγγύηση για την ανάπτυξη των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων και για την αντικατάσταση των Μνημονίων από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News