Ειδήσεις

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ρέθυμνο: "Ρήξη τώρα με Ε.Ε."

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ρεθύμνου στην πλατεία Μικρασιατών με ομιλητές τη Δέσποινα Κουτσούμπα (περιφερειακή σύμβουλος Αττικής) και τον Σεραφείμ Ρίζο (δημοτικός σύμβουλος με την "Ανταρσία στα Χανιά".

Η προσέλευση του κόσμου ήταν σημαντική, με δεκάδες άτομα από την περιοχή να παρακολουθούν και να συμμετέχουν. Στη συζήτηση που έγινε τονίστηκε ότι «δεν πρέπει να προδοθεί το ΟΧΙ που είπε ο λαός την 5η Ιούλη και να φτάσει μέχρι τέλους σε σύγκρουση και ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση εδώ και τώρα για να μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Να σταματήσει τώρα η αποπληρωμή αυτού του χρέους που ο λαός δεν το δημιούργησε».

Έγινε δε ξεκάθαρο ότι «δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή πολιτική χωρίς εργατικό κίνημα στην πρώτη γραμμή που θα επιβάλει τις ανάγκες του».

Οι εκπρόσωποι του κινήματος τονίζουν σε ανακοίνωσή τους ότι «είναι σημαντικό να στηρίξουν οι πολίτες το ψηφοδέλτιο ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ και ανένταχτων αγωνιστών για να οργανωθεί μία εργατική και λαϊκή αντεπίθεση για την επόμενη μέρα που θα τσακίσει όλα τα μνημόνια στην πράξη, ένας οργανωμένος λαός και να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζομένων».

Σχόλια