default-image

Ζητά εξηγήσεις από τη ΔΕΥΑ Χερσονήσου ο Γ. Σέγκος

Κρήτη
Ζητά εξηγήσεις από τη ΔΕΥΑ Χερσονήσου ο Γ. Σέγκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην «παράνομη σύνδεση» επιχείρησης με το αποχετευτικό δίκτυο του Δήμου Χερσονήσου αναφέρεται ο επικεφαλής της "Σύμπραξης Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου", Ιωάννης Σέγκος, σε ανοιχτή επιστολή του προς τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.Χ) του Δήμου κ. Νικόλαο Αργυράκη.

Ο κ. Σέγκος ζητά έγγραφη ενημέρωση από τη Δημοτική Επιχείρηση για το χρόνο της σύνδεσης του επιχειρηματία, που μάλιστα όπως λέει είναι και δημοτικός σύμβουλος, αλλά και για τις ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβεί η ΔΕΥΑΧ, αναφέροντας αναλυτικά τα εξής:

«Από δημοσιεύματα στον Τύπο έγινε γνωστό ότι επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας συνέδεσε στο αποχετευτικό δίκτυο την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στην περιοχή των Μαλίων για άγνωστο χρονικό διάστημα, δίχως να πληρώνει τα αναλογούντα τέλη. Το θέμα επιβεβαιώθηκε στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΧ που έλαβε χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, όπου στο 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ζητείται από το σώμα η εξέταση σύνδεσης της εν λόγω ξενοδοχειακής μονάδας στο αποχετευτικό σύστημα.

Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε εγγράφως για τα ευρήματα της υπηρεσίας, από πότε έχει γίνει η σύνδεση αυτή καθώς και για τις ενέργειες που πρόκειται να προβεί η υπηρεσία για το σοβαρό αυτό θέμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News