Ειδήσεις

Τοποθετήθηκαν 140 νέοι κάδοι απορριμμάτων

Στην τοποθέτηση 140 νέων κάδων απορριμμάτων προχώρησαν τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου, αναβαθμίζοντας την δημόσια υγεία.

Η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να καλυφτούν τα κενά αλλά και να βελτιωθεί η εικόνα σε κεντρικούς οδούς κυρίως της τουριστικής περιοχής της Αμμουδάρας. Οι παλιοί κάδοι, οι οποίοι είχαν υποστεί αρκετές φθορές, θα επιδιορθωθούν από την υπηρεσία και θα τοποθετηθούν σε άλλα σημεία του Δήμου.

Παράλληλα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Θανάσης Κύρκος καλεί τους πολίτες να τηρούν κατά το δυνατό το ωράριο αποκομιδής των απορριμμάτων για να περιοριστεί η δυσοσμία και να φροντίζουν για το διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων τους, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στο αντίστοιχο κέντρο διαλογής.

Επίσης, όταν έχουν άχρηστα ογκώδη αντικείμενα που δεν τοποθετούνται στους κάδους, να επικοινωνούν με τη μάντρα του Δήμου Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 2810821728 (υπεύθυνος Απλαδάς Γιώργος) για να γίνεται η συνεννόηση για την αποκομιδή τους.

Σχόλια