default-image

"Καυτή" εβδομάδα με Τσίπρα-Κουτσούμπα-Γεννηματά στο Ηράκλειο

Ελλάδα
"Καυτή" εβδομάδα με Τσίπρα-Κουτσούμπα-Γεννηματά στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τις εθνικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου και το προεκλογικό θερμόμετρο στην Κρήτη έχει χτυπήσει "κόκκινο", καθώς οι επισκέψεις πολιτικών αρχηγών στο νησί, ενόψει εκλογών, συνεχίζονται.

Χθες ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην Κρήτη, ενώ η εβδομάδα που ξεκινά προμηνύεται "καυτή", καθώς συνολικά τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα βρίσκονται μέσα στις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο για να πραγματοποιήσουν προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τη Φώφη Γεννηματά και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι θα μιλήσουν σε ανοικτές προεκλογικές συγκεντρώσεις αύριο Τρίτη, μεθαύριο Τετάρτη και την Πέμπτη, αντίστοιχα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό εντός της εβδομάδας να βρεθεί στο Ηράκλειο και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη σχετική ανακοίνωση.

Αν και δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από την τελευταία του επίσκεψη στην Κρήτη, ο μέχρι πρότινος πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επιστρέφει στο Ηράκλειο, όπου θα μιλήσει την Πέμπτη σε ανοικτή συγκέντρωση. Η ομιλία θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας, στις 7:30 το απόγευμα, και αποτελεί την τελευταία προεκλογική εκδήλωση, πριν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ΚΚΕ, στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο Τρίτη και ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας θα είναι ο ομιλητής της κεντρικής πολιτικής συγκέντρωσης της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου, η οποία θα λάβει χώρα αύριο, στις 8:30 το βράδυ, στα Λιοντάρια.

Μεθαύριο Τετάρτη είναι η σειρά της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης "ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ.", Φώφης Γεννηματά, να μιλήσει στο λαό του Ηρακλείου. Η ομιλία της κ. Γεννηματά έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο "Αστόρια". Σημειώνεται ότι χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ., Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News