Ειδήσεις

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους υποψήφιοι με τη ΛΑ.Ε.

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΛΑ.Ε. θα επισκεφτεί την περιοχή των Μοιρών.

Χθες Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου μέλη της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου, με τους υποψήφιους βουλευτές της Γιώργο Ματθαιάκη, Νίκο Παπακανάκη και Άρη Χιωτέλη, πραγματοποίησαν επίσκεψη σε Καστέλι και Θραψανό, όπου το κύριο θέμα της συζήτησής τους με τους κατοίκους της περιοχής ήταν οι επιπτώσεις του τρίτου μνημονίου για τον αγροτικό κόσμο.

Όπως τονίστηκε, «η αύξηση της φορολογίας των αγροτών, όπως και η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, μαζί με την κατάργηση του αφορολόγητου στο πετρέλαιο κίνησης, συνιστούν το τελειωτικό χτύπημα για τον πρωτογενή τομέα, και τους φορείς του, που είναι ο αγροτικός κόσμος».

Τα μέλη της ΛΑ.Ε Ηρακλείου ενημέρωσαν τους κατοίκους για το μέτωπο της Λαϊκής Ενότητας ως ένα «ριζοσπαστικό και αποφασιστικό εγχείρημα με αντιμνημονιακό δημοκρατικό προσανατολισμό» και τόνισαν ότι η ανατροπή των μνημονίων είναι μονόδρομος επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών και της αγροτικής παραγωγής.

Κάλεσαν τους πολίτες να ενισχύσουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως η ισχυρή παρουσία της ΛΑ.Ε. θα αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων και για την αντικατάσταση των Μνημονίων από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια