Ειδήσεις

Δυναμική παρουσία της "ΚΡΗΤΗ TV" στη ΔΕΘ

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βρέθηκε η "ΚΡΗΤΗ TV" χθες, υποβάλλοντας τα δικά της ερωτήματα, πάντοτε με γνώμονα τα συμφέροντα του νησιού μας, απ' άκρη σε άκρη.

Το κανάλι εκπροσώπησε ο καλός και καταξιωμένος συνάδελφος Γιώργος Σαχίνης, καταφέρνοντας μέσα από τα ερωτήματά του να αποσπάσει σημαντικές απαντήσεις από τον υποψήφιο της Ν.Δ. και κρητικής καταγωγής πολιτικό, που δεσμεύτηκε για τον κύριο οδικό άξονα του νησιού, λέγοντας: «Η δέσμευσή μας ότι το σημαντικό αυτό αναπτυξιακό έργο για την Κρήτη είναι ότι θα γίνει».

Είπε μάλιστα ότι «το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι προεκλογικά πρέπει να σταματήσει και οι πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν μέσα από μία συνεννόηση ότι τα έργα πρέπει να προχωρήσουν, καθώς τα χρήματα», όπως υπογράμμισε, «δεν είναι ατελείωτα».

Σύμφωνα με την απάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Γιώργο Σαχίνη και την "ΚΡΗΤΗ ΤV", «πρέπει να συμφωνήσουμε οι πολιτικές δυνάμεις ποια έργα είναι αναγκαία, ποια πρέπει να γίνουν και ποια πρέπει να προχωρήσουν».

Χ. Π.

Σχόλια