default-image

Καμμένος: Να δημοσιευθεί πριν τις εκλογές το υλικό για τη λίστα Λαγκάρν

Ελλάδα
Καμμένος: Να δημοσιευθεί πριν τις εκλογές το υλικό για τη λίστα Λαγκάρν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τέλος στο πολιτικό άσυλο, για όλους τους πολιτικούς», ζήτησε την Κυριακή από την Πάτρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση.

Ο κ. Καμμένος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της λίστα Λαγκάρντ, τονίζοντας ότι «αυτή η εβδομάδα να είναι μια σημαντική εβδομάδα, που ο ελληνικός λαός οφείλει να μάθει την αλήθεια, διότι γύρισαν από το Παρίσι τέσσερις έντιμοι εισαγγελείς, που εξέτασαν τον Ερβέ Φαλσιανί».

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «ο Ερβέ Φαλσιανί είπε ότι για πρώτη φορά οι ελληνικές αρχές, οι ελληνικές κυβερνήσεις, ζητούν να πάρουν στοιχεία και επεξηγήσεις για τη λίστα Λαγκάρντ», προσθέτοντας ότι «αυτό και μόνο θα έφτανε να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών».

Μάλιστα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων υπογράμμισε: «Αυτό σημαίνει ότι για πέντε ολόκληρα χρόνια εκείνοι που είχαν τη διαχείριση της εξουσίας, εκείνοι που θέλουν την οικουμενική, εκείνοι που θέλουν τη συγκυβέρνηση, θέλουν να γίνει μια κυβέρνηση συγκάλυψης, εκείνοι που είχαν διαπλακεί με τα συμφέροντα, θέλουν να συνεχιστεί η ιστορία της ομερτά».

Όμως, όπως τόνισε, «ο ελληνικός λαός αποφασίζει την Κυριακή, αν η Ελλάδα θα προχωρήσει πλέον με Έλληνες και Ελληνίδες από όλους τους πολιτικούς χώρους, που δεν εμπλέκονται στις λίστες, ή εάν ο ελληνικός λαός θα τους δώσει πολιτική ασυλία» και συνέχισε: «Εμείς λέμε εδώ από την Πάτρα, τέλος στο πολιτικό άσυλο, για όλους τους πολιτικούς».

Σε αυτό το σημείο ο κ. Καμμένος είπε, πως «όταν τους πρότεινα να καταργήσουμε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, δεν απάντησε κανείς πλην του ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «αυτό το υλικό που έφεραν οι εισαγγελείς, πρέπει να βγει στη δημοσιότητα πριν από την Κυριακή των εκλογών», προσθέτοντας ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά και όλος ο ελληνικός λαός, θα είναι ασπίδα σε αυτούς τους έντιμους εισαγγελείς και κανείς δεν μπορεί να τους πειράξει, να τους ενοχλήσει και να τους εκβιάσει».

«Μαθαίνω», συνέχισε ο Πάνος Καμμένος «ότι δέχτηκαν τηλεφωνήματα από εν ενεργεία εισαγγελικούς λειτουργούς ή από πρώην υπουργούς». «Να ξέρουν» πρόσθεσε, «ότι όλα αυτά οφείλουν να τα πουν στον ελληνικό λαό μέσα σε αυτή την εβδομάδα, οφείλουν να πουν ποιοι πήγαν να τους πιέσουν και γιατί».

Το άνοιγμα των λογαριασμών, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καμμένος, δεν έχει να κάνει μόνο με συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία ενεπλάκησαν σε υποθέσεις δωροδοκίας, διότι όπως πρόσθεσε, «οι δρόμοι του χρήματος είναι αυτοί που θα οδηγήσουν στην αλήθεια, για να μάθει ο ελληνικός λαός το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο, ποιοι πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας, ποιοι κέρδισαν από την πτώχευση».

«Εμείς αυτό θα το επιδιώξουμε με όλη τη δύναμη που θα μας δώσει ο ελληνικός λαός», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Συνεχίζοντας ο Πάνος Καμμένος, είπε ότι «έτσι όπως έχουν έλθει τα πράγματα, θα πρέπει να οδηγήσουν σε μία κυβέρνηση που θα διασφαλίζει τη σταθερότητα, αλλά και την ανάπτυξη. Όσον αφορά τη σταθερότητα της πολιτικής κατάστασης, ο Πάνος Καμένος είπε ο τόπος δεν σηκώνει εκλογές και πρόσθεσε: «Εκλογές κάνανε αυτοί που δεν άντεξαν να στηρίξουν μία εθνική λύση».

Τέλος, αναφερόμενος στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τόνισε ότι είναι πολύ περήφανος γι' αυτά, καθώς όπως είπε «έχουν ανθρώπους, που δεν έχουν ούτε καταδίκες ούτε διώξεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News