default-image

Έλλειψε μόνο το γκολ για τον ΟΦΗ, 0-0 με Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Έλλειψε μόνο το γκολ για τον ΟΦΗ, 0-0 με Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς γκολ και νικητή έληξε το σημερινό φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Η αναμέτρηση που έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων ήταν ένα κρας τεστ και για τις δύο ομάδες, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Δυνατές μονομαχίες και σχετικά καλός ρυθμός, ήταν τα βασικά στοιχεία, με τον ΟΦΗ να φτάνει πιο κοντά στο γκολ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν να είναι πιο πιεστική μέχρι το 20ο λεπτό, όμως στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι ισορρόπησαν και διεκδίκησαν τις δικές τους ευκαιρίες στο επιθετικό κομμάτι.

Χαρακτηριστικότερες φάσεις ήταν η κεφαλιά του Παμλίδη στο 23' που έφυγε εκτός εστίας, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Πόποβιτς στο 26' και τον Πατινιώτη στο 37'.

Οι δύο προπονητές διατήρησαν και στην επανάληψη τα ίδια πρόσωπα στην 11αδα, ενώ για τον Εργοτέλη δεν αγωνίστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή και απείλησε με στημένες φάσεις, όμως ο Αθανασίου πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, στις προσπάθειες του Παπατζίκου, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 56'.

Οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται ότι θα πάρουν αρκετά πράγματα από Σαχινίδη και Πόποβιτς στην επίθεση, ενώ την χρονική στιγμή αυτή, τους λείπει το εύκολο γκολ.

Από την άλλη για το συγκρότημα του Γιασμίνκο Βέλιτς, βασικό ζητούμενο είναι η ομοιογένεια, τη στιγμή που οι νεαροί ποδοσφαιριστές δείχνουν καλά στοιχεία.

ΟΦΗ: Βλάχος, Πιθαρούλης, Ραπτάκης, Παπατζίκος, Κοιλιάρας (86' Μπολάκης), Φαμπίνιο (57' Φραγκουλάκης), Γκούμας, Περογαμβράκης (68' Ευσταθίου), Πατινιώτης, Πόποβιτς (77' Τζέκος), Σαχινίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Άλμπι (70' Κυριακόπουλος), Λεονάρτο, Φουκαράκης, Κούρτι (83' Χαρκουτσάκης), Μπουρσέλης, Δωματάς, Ντος Σάντος (72' Ρέντζας), Παμλίδης (64' Αυγενικού).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News