default-image

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα
Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Εκλογές Σόιμπλε" χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής ο Ζωή Κωνσταντοπούλου, που επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρας  κατηγορώντας τον ότι πήγε σε εκλογές για την εκκαθάριση όσων αντιδρούσαν, ότι απέλπισε τον λαό και ότι διέλυσε το κόμμα του.

«Πάμε σε εκλογές Σόιμπλε που υπηρετούν τα σχέδια των δανειστών για την εκκαθάριση όσων αντιδρούν», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε ότι θλίβεται βλέποντας την κυβέρνηση που εξελέγη με αντιμνημονιακή εντολή να μεθοδεύει εκλογές για να εφαρμόσει ευκολότερα το νέο μνημόνιο.

«Δεν έφυγα ποτέ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο πρόεδρός του», είπε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε σε «εγκληματική επιλογή του κ. Τσίπρα και του επιτελείου του», να απευθυνθούν στο λαό «μετά από το μεγαλειώδες ''Οχι'' και να του πουν ''απελπίσου'', θα εφαρμόσουμε και εμείς το μνημόνιο. Δεν είχαν το δικαίωμα αυτό».

Ακόμη, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι συν εννοήθηκε με τους δανειστές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να παραιτηθεί στα κρυφά, χωρίς να ενημερώσει την ίδια ως Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου «να μεθοδευθεί η διαδικασία ώστε εμείς που ρητά είχαμε πει ότι πρέπει να υπηρετηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να εξαλειφθούμε από το σκηνικό».

Επιπλέον, κατήγγειλε ότι τα όσα υποστηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας περί δέσμευσης των εταίρων περί ρύθμισης του χρέους είναι «απάτη» και ότι έστελνε τον Γιάνη Βαρουφάκη στη διαπραγμάτευση χωρίς νομικό επιτελείο. «Ολα αυτά στοιχειοθετούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και εσχάτη προδοσία. Ολοι όσοι εισχωρούν σε αυτή τη διαδικασία συμπράττουν σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News