default-image

Ένας 22χρονος νεκρός από τροχαίο, κι ένας σοβαρά τραυματίας

Κρήτη
Ένας 22χρονος νεκρός από τροχαίο, κι ένας σοβαρά τραυματίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θλιβερή πραγματικότητα στους δρόμους της Κρήτης επιβεβαιώνεται καθημερινά. Κυριακή πρωί και ήδη ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε και ακόμη ένας άνδρας χαροπαλεύει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ!

Τα ξημερώματα σήμερα Κυριακή, ένας 22χρονος δικυκλιστής άφησε την τελευταία του πνοή στους δρόμους του νησιού, ενώ λίγο αργότερα, ένα δεύτερο τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Και τα δύο ατυχήματα έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Ο 22χρονος μοτοσυκλετιστής, ενώ κινούνταν με την μοτοσυκλέτα του στο οδικό δίκτυο Ελούντα-Άγιος Νικόλαος, ύψος των Χαβανίων, υπό συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά πάνω σε στύλο και στη συνέχεια να συρθεί για αρκετά μέτρα, στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ο άτυχος νεαρός υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, κατέληξε νικημένος από τα βαρύτατα τραύματά του.

Λίγο αργότερα, σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα ένα άτομο να οδηγηθεί στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Αυτοκίνητο που κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο Αγίου Νικολάου-Ελούντας και στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα, ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα και οι 4 επιβαίνοντες να τραυματιστούν να διακομισθούν στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.

Ένας εκ των τραυματιών, διεκομίσθη διασωληνομένος σε σοβαρή κατάσταση, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News