default-image

Ανέστη-σε την Καλλονή ο Αναστασιάδης

Ποδόσφαιρο
Ανέστη-σε την Καλλονή ο Αναστασιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σκόρερ τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ Ανέστη Αναστασιάδη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο ματς της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας η Καλλονή γλίτωσε την εντός ήδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στη Μυτιλήνη...

Οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή στο ματς όμως χρειάστηκε να φτάσουν στο 83', με δύο παίκτες περισσότερους και κερδισμένο πέναλτι, για να την μετουσιώσουν σε γκολ, με εύστοχη εκτέλεση του Γιάννου.

Η Καλλονή όμως είχε την ψυχή. Έπαιξε με δέκα απ' το 78' μετά την αποβολή του Κεϊτά, με εννιά στο 83' με αποβολή του Ούκα, δέχτηκε το γκολ στο 83' και αναστήθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Αναστασιάδη.

Το ματς:

Η ανάγκη για νίκη και για τις δύο ομάδες ήταν εμφανής απ' την αρχή του ματς. Ο Αστέρας όμως ήταν αυτός που το έδειξε λίγο πιο έντονα. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη στρίμωξε τους γηπεδούχους στην περιοχή τους, δημιουργώντας και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με δυνατό σουτ του Μπερτόλιο στο 5'. Ο Χογκ απομάκρυνε ασταθώς, με την μπάλα να φτάνει στον Μάσα, ο οποίος -από θέση οφσάιντ- πλάσαρε και η μπάλα «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι.

Η Καλλονή φάνηκε να πατάει στα πόδια της μετά το 10', δημιουργώντας μάλιστα την μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου. Ο Μανούσος έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον Γεωργίου να «τσιμπάει» την μπάλα, όμως ο Γκοϊάν έσωσε τον Αστέρα, απομακρύνοντας πάνω στην γραμμή.

Από κει και πέρα, οι ευκαιρίες περιορίστηκαν, με τον Αστέρα να είναι λίγο πιο δραστήριος και την Καλλονή να ψάχνει μην καταφέρνει να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κοσίσκι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χλιαρά. Υπεροχή του Αστέρα, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες φάσεις και με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα να χαλάνε τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Τίποτα δεν προϊδέαζε για το χαμό του τελευταίου τετάρτου και το φοβερό φινάλε στο ματς. Η αποβολή του Κεϊτά στο 78' άρχισε να μυρίζει… γκολ για τον Αστέρα, που μέχρι τότε είχε πιέσει αρκετά στην περιοχή του Χογκ. Στο 83' το γκολ ήρθε. Το σκληρό μαρκάρισμα του Ούκα στον Γιάννου τον έστειλε στα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη και τον επιθετικό του Αστέρα στην άσπρη βούλα, για το 1-0 με εκτέλεση πέναλτι.

Και παρότι όλα έδειχναν πως η Καλλονή θα μείνει για τρίτο σερί ματς χωρίς βαθμό και γκολ, ο Αναστασιάδης την έστειλε στον παράδεισο με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαργκάν.

Καλλονή (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Γεωργίου (63' Μπαργκάν), Σάμπα (56' Κλαντρούμπσκι), Τσαμπούρης (81' Βαλιός), Μανούσος

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Αλόκο, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (81' Τσοκάνης), Μάσα (59' Παπαδόπουλος), Φούντας (68' Χαμντανί) , Μπερτόλιο, Γιάννου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News